adventistbanat.ro

Meniu

Camporeea licuricilor

1 mai 2023

Duminică, 23 aprilie, a avut loc camporeea licuricilor din Conferința Banat. Gândită și derulată pe tiparul de ”fun day” pentru părinți și copii, întâlnirea ”licuricească”, cu o participare de circa 250 de persoane, dintre care ceva peste 100 au fost copii, a avut loc în incinta parcului tematic ”Dinosaur World Transylvania”, în județul Hunedoara. 

Tiroliene, traseu prin copaci, rodeo, tobogan gonflabil, leagăne, balansoare, hamace … și o mulțime de jocuri și activități, au făcut deliciul participanților. În plus, răspunzând provocărilor lansate de echipa licu a Conferinței Banat, copiii au cântat, au construit arca lui Noe, au făcut teste de logică, au împărțit cartea anului pentru copii altor copii din parc și s-au bucurat de ghicitori biblice dar și de un cadou surpriză!

Unii dintre participanți s-au bucurat și de frumusețile descoperite, lângă Simeria, la ”Giardini di Zoe”.

Îi mulțumim Domnului pentru călăuzire și ocrotire pe drum, pentru timpul frumos de care ne-am bucurat la camporee și pentru bucuria celor mici și a celor mari!

Și anunțăm toată suflarea ”licuricească” despre faptul că la începutul lunii mai vom veni cu comunicările despre tabăra de vară!

Echipa Licu Banat