adventistbanat.ro

Meniu

Ziua licuricilor

1 iulie 2017

Oradea C

Ziua  de 10 iunie a adus o sărbătoare specială în cea mai nouă dintre bisericile Conferinței Banat, Oradea C. În cadrul zilei licuricilor, sub îndrumarea instructoarei Loredana Moraru, o grupă formată din 15 copilași atât din cadrul bisericii locale cât și din prieteni ai Școlii de Sabat, au susținut un minunat program având ca temă “Pasi către Isus”. Programul a prezentat una dintre specializările Licuricilor însă, de această dată, ei înșiși au fost instructori pentru cei din sală.  Minunatele momente au fost presărate cu cântecele, versete biblice, poezii și povestioare, iar concluzia a venit din partea pastorului Nagy Kasza Gyula.

Bucuria copiilor dar și a părinților nu s-a încheiat odată cu finalizarea programului, ci s-a continuat la o masă de părtășie alături de toți cei invitați.

 

Arad Salem

Ziua  Licuricilor a fost sărbătorită într-un mod plăcut la Salem. Împletind cântecul și poezia, voioșia, gingășia și inocența, copiii au prezentat un program frumos despre oameni ai credinței care l-au urmat pe Dumnezeu.  Cu această ocazie, 12 dintre acești copii au fost investiți licurici. Ei fac parte din grupele Rățuștele și Fluturașii, două grupe licu foarte active care au fost binecuvântate cu instructoare și părinți foarte devotați acestei lucrări.

 

Covăsânț

La Covăsânț, cei 5 licurici ai bisericii locale au pregătit un program frumos cu ocazia Zilei Licuricilor. Ei formează grupa Greierașii și, împreună cu instructoarea lor, au încununat munca depusă de-a lungul anului cu o ocazie de bucurie, la sfârșitul căreia au fost investiți licurici. Este prima grupă de licurici din această biserică. Domnul să binecuvânteze acest început și să îl facă să aducă rod bogat în viețile copiilor, părinților, celor ce se ocupă de ei și întregii comunități!

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.