adventistbanat.ro

Meniu

Ziua Explo în Conferința Banat

22 noiembrie 2017

Pentru că primul Sabat din luna noiembrie este dedicat exploratorilor, în 4 noiembrie și în Sabatele care au urmat, în mai multe biserici din Conferința Banat au avut loc programe speciale susținute de exploratori în care s-a evocat aniversarea a 500 de ani de la Reformă, ocazie de a privi la viețile câtorva reformatori care au avut curajul să-I răspundă lui Dumnezeu “Gata oricând!”

În Marghita, exploratorii au purtat cravatele explo tot Sabatul iar după-amiază au condus întreg  programul. În Oradea, programul a fost prezentat cu multă emoție și responsabilitate, copiii împreună cu instructorii lor muncind împreună ca o adevărată echipă.  În Sabat dimineața, exploratorii din Beiuș au sărbătorit ziua explo în biserica lor, iar după-amiază au vizitat biserica din Tinca, unde împreună cu exploratorii locali au prezentat un program deosebit care s-a încheiat cu o delicioasă masă de părtășie.

Nici exploratorii din Archiș nu au lăsat ca ziua aceasta să treacă nemarcată. Ei au prezentat programul nu doar în biserica lor, ci și la Sebiș. La Apateu, trei copii au trecut de la licu la explo urmând să fie învestiți în tabără, iar la Zerind și Sintea Mare, două biserici mai mici, exploratorii din Șicula, Chișineu-Criș, Mișca, Zerind și Sintea Mare au prezentat un program frumos, aducând bucurie în inimile fraților și surorilor.

Exploratorii din Reșița, Gătaia și cei din Clubul Noe (Speranța Timișoara) au fost gata pentru Domnul, făcând din Sabatul acesta o sărbătoare pentru biserica lor. La Macea, Salem, Cuvin, Făget și Betania Timișoara ziua explo a fost și mai specială pentru 16 dintre copii pentru că a fost ziua învestirii lor ca exploratori.

La Făget,  toți exploratorii și-au exprimat dorința de a fi “Unul din cei 7000” iar la Lugoj toată sala a intonat imnul explo, salutând și răspunzând Gata oricând! La Petroșani, exploratorii împreună cu licuricii și companionii bisericii, au prezentat un program frumos, la sfârșitul căruia cei prezenți au fost îndemnați de a-i purta în rugăciune pe micii reformatori.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru fiecare membru, pastor, părinte și instructor care a înțeles importanța acestei lucrări. Mulțumim pentru devotamentul și credincioșia în slujire și pentru tot sprijinul acordat.

 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,