adventistbanat.ro

Meniu

„Zi de bine” la Timișoara

24 martie 2017

Asociaţia AMiCUS Timișoara împreună cu Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea și Primăria Municipiului Timișoara, au organizat sâmbătă, 18 martie 2017, campania umanitară intitulată „Zi de bine”.

Un număr de peste 100 de tineri, liceeni şi studenţi, au fost implicați în 13 activităţi educativ-recreative și social-umanitare. Proiectul s-a  desfășurat între orele 11:00-16:00 în mai multe zone din Timișoara.

Proiectul a urmărit prevenirea comportamentelor de risc în rândul copiilor, adolescenţilor şi tinerilor prin implicarea acestora în proiecte sociale alături de adulţi cu valori morale bine determinate. Prin activitățile desfășurate organizatorii și-au propus să aibă un impact pozitiv asupra locuitorilor din Timișoara, încurajând dezvoltarea socială şi moral-spirituală a oamenilor.

Dintre activităţile care s-au desfăşurat amintim: Teatru de Păpuși, The Street Store, Baloane de mulțumire, Politețea are prioritate , Campanie de donare de sânge, Concert Fanfare, Schimb de carte, Rulota de sănătate, Povestea vieții tale pentru 1$, Ceaiul cald, Vizite la instituţii sociale.

Locuitorii din Timișoara au fost interesați să se oprească la Caravana sănătății, unde s-au făcut teste pentru indicele de masă corporală, glicemie, colesterol și s-a măsurat  gratuit tensiunea arterială. Voia bună, bucuria tinerilor în slujire, precum și interesul timișorenilor  pentru activitățile desfășurate au contribuit la realizarea unei adevărate ZI DE BINE. Dorința organizatorilor este ca cei care au participat în cadrul proiectului , voluntarii și locuitorii din Timișoara, să se implice în acțiuni umanitare pe viitor nu doar la evenimente speciale, ci și în activitățile de fiecare zi.

Mulțumim tuturor  tinerilor voluntari implicați în proiecte, pastorilor,  departamentului tineret din cadrul Conferinței Banat, precum și bisericilor din Timișoara.

 

Etichete: , ,

Managed by Immediate UCore