adventistbanat.ro

Meniu

Vreau să cânt 2014 – Conferința Banat

22 aprilie 2014

Păstrând tradiția muzicală, și în acest an, în data de 23 martie, au avut loc filmări pentru programul Vreau să cânt de la Speranța Tv, coordonat de Mihaela Rusu. Anul acesta a adus un element nou, partea instrumentală. Banatul a fost din nou la înălțime și copiii au cântat foarte frumos. Avem promisiunea că în aproximativ trei săptămâni la emisiunea Vreau să cânt vor fi mai întâi copii ce au cântat vocal, iar apoi instrumental. Pe lângă participanții din biserica adventistă am avut copii și din alte confesiuni și elevi de la Liceul de Artă.

Mulțumim comunităților care ne-au trimis copii : Arad Betel, Arad Micălaca, Arad Salem, Archiș, Curtici, Covăsânț, Cuvin, Lugoj, Pogănești, Șimand, Șepreus, Sebiș, Socodor, Timișoara Speranța, Zimandul Nou.

Surpriza programului a fost participarea olimpicului care a adunat mai multe premii 1 naționale și internaționale : Sebeșan Filip Emanuel. A fost o onoare să cânte la programul Vreau să cânt din Arad.

Participarea la acest program nu a fost un concurs. Încurajăm copii să cânte spre slava Domnului în comunitățile lor, să își dezvolte voci frumoase prin care să laude pe Domnul, și să aibă abilitatea de a cânta cât mai frumos la instrumentele pe care le studiază.

Organizator – pastor Cristian Toma

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.