adventistbanat.ro

Meniu

„Viață din belșug” la Ineu

16 martie 2016

În perioada 14-20 februarie la Biserica Salem din Ineu s-a desfășurat programul evanghelistic „Viață din belșug”, prezentatorul prelegerilor fiind pastorul local, Daniel Bota. Tema programului, inspirată din declarația lui Isus Hristos: „Eu am venit ca oile să aibă viață, și s-o aibă din belșug” (Ioan 10:10) a rezumat intenția organizatorilor, aceea de a prezenta invitaților felul în care împăcarea și umblarea cu Dumnezeu îmbogățesc și înnobilează viața. Inspirate din texte ale Bibliei cum ar fi Eclesiastul sau Evangheliile, prezentările au atras atenția spre goliciunea vieții fără Dumnezeu și spre rolul dragostei ca singur ingredient al vieții care oferă sens și împlinire.

Prezentările au fost pregătite și accentuate de soliștii și formațiile muzicale care au contribuit la program, printre ei regăsind nume cunoscute în Banat, ca Misionarii, Cristian Toma, Daniel Ene, Lidia Preda, Abiatar Moldovan, Corul bisericii Salem din Arad, dar și pe invitații special Simeon Folfa și Cristian Predună.

Ineditul proiectului l-a reprezentat transmisia lui directă pe internet și masa rotundă care a urmat după fiecare prezentare, transmisă și ea pe internet. La masa rotundă au participat în fiecare seară câte doi invitați, care împreună cu pastorul Daniel Bota au încercat să surprindă domeniile practice în care se aplică ideile prezentate.

Dacă pragul bisericii a fost trecut în fiecare seară de câteva zeci de oaspeți, cei de pe internet s-au situat undeva în jurul cifrei de 300 în direct, și alte câteva sute care au urmărit reluările transmisiilor sau părți din înregistrările programului. Întreg programul este disponibil pe canalul YouTube al Conferinței Banat (adventistbanat), tot acolo puteți avea acces la liste de redare separate cu prezentările propriu-zise, cu dezbaterile de după sau cu muzica interpretată

 

Erik Csergezan, director Comunicare – Conferința Banat

Etichete: , , , ,