adventistbanat.ro

Meniu

Timeea Asanache a închis ochii în speranța întâlnirii cu Isus

20 octombrie 2015

În noaptea de duminică, 20 septembrie, Timeea Asanache, la 16 ani și o lună, a închis ochii, plină de încredere, în speranța întâlnirii cu Mântuitorul ei drag, Isus! Cu un an în urmă ea și-a predat viața, prin legământul botezului, la Șepreuș, Celui care a răscumpărat-o prin jertfa Golgotei. Deși suferința a săpat urme adânci în trupul ei fragil, nimeni și nimic nu i-au putut lua din suflet dragostea și încrederea în Isus, căruia i S-a predat cu toată inima. Timeea, pe care toți am admirat-o și am respectat-o, a fost o deosebită și tenace luptătoare, dovedind până în ultima clipă, un neobosit spirit al biruinței.

Înmormântarea a avut loc la Alba Iulia, în 23 septembrie. lângă fratele ei mai mic, așa cum i-a fost dorința. Cei dragi din familie, prieteni și frați din zona Conferinței Banat și de pretutindeni, corul și fanfara bisericii adventiste din Șepreuș, aproape toți colegii pastori din Banat ai lui Marcel, pastori din Transilvania de Nord, președintele și secretarul Uniunii, directorul cu publicațiile de la Uniune și directorul editurii Viață și Sănătate, au fost lângă familia Asanache, pentru încurajare, susținere și împreună simțire!

Convingerea noastră a tuturor se sprijină și în aceste momente de temporară despărțire, pe Cuvântul sfânt, care spune: ”Credem că Dumnezeu va aduce înapoi împreună cu Isus pe cei ce au adormit în El” (1 Tes. 4:14).

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.