adventistbanat.ro

Meniu

Tabără misionară la Vașcău

28 septembrie 2015

casa lui pavel

În perioada 2-9 septembrie douăzeci și doi de tineri din judeţele Arad, Timiş, Bihor şi Caraş-Severin au participat la o experienţă unică, o tabără misionară.

În Vașcău (judeţul Bihor) prezenţa adventistă este aproape nulă, biserica fiind compusă din câţiva membri din împrejurimi. Prin urmare, era un loc excelent pentru activități misionare.

Însă nu a fost tocmai uşor, pornind de la  condiţiile de cazare şi de lucru. Dar Dumnezeu a folosit-o pe „tanti Bobo”, o doamnă neadventistă de 88 de ani, care a pus la dispoziție toată casa ei. Și deși condițiile sanitare nu erau cele mai potrivite, până la urmă s-au îmbunătățit și acestea.

Activităţile acestei săptămâni au fost diverse şi toţi tinerii au participat la cel puţin două dintre ele. S-a ecologizat cursul de apă ce traversa oraşul, s-a curățat o casă neîngrijită căreia urma să i se repare acoperişul distrus de un incendiu, s-au împărțit cărți în Vaşcău, Ştei şi Cărpinet. Seara au fost momente de închinare în parcul oraşului cu rugăciuni, cântece, concurs biblic şi oaspeți dintre locuitorii interesaţi, iar în Sabat s-a participat la programul din biserica locală.

Pe lângă activitatea misionară, grupul a vizitat şi câteva dintre încântătoarele obiective naturale din zonă precum Valea Sighiştelului, Peştera Urşilor, Cetăţile Ponorului, Meziad. În acest fel s-a exersat spiritul de echipă, curajul, iubirea de natură și de Creator.

Sperăm ca lucrarea aceasta să stârnească interes pentru Dumnezeu!

 

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.