adventistbanat.ro

Meniu

Tabăra Licuricilor “Iosif”

10 iulie 2017

Organizată în perioada 21-25 iunie, tabăra licuricilor de anul acesta a numărat aproximativ 200 de participanți, părinți și copii. Am avut parte de un timp frumos și de licurici entuziaști, dornici să descopere lucruri noi și învețe principii de viață de la personajul biblic Iosif, care a dat de altfel și numele taberei. Seminarele de familie și momentele devoționale au fost susținute de Elida și Daniel Oncea, invitații speciali ai acestei tabere.

Specializările au acoperit domeniile: Reguli de politețe, Instrumente muzicale, Trubadurul, Rainbow Promises, Magneți, Desene cu nisip, Administratorul Înțelept, Drumeție, Sănătate, Miere, Fitness Fun, Quiling, Prietenul animalelor, Fluturi, Semințe, Astronomie și Arte. Nu au lipsit activitățile sportive ca: tiroliana, fussball, carturi, trambulina, călăria, jocuri pe echipe, etc.

La focul de tabără au putut participa individual sau pe familii la diferite jocuri (Licuricii au talent, Concurs pe familii, Ce spun licuricii, Ghicește cântecul) și au urmărit Teatrul de păpuși educativ, Știrile Nadăș TV, poze hazlii și au cântat multe cântece.

În cadrul programului de Sabat, ne-am bucurat de momentul emoționant al învestirii celor 35 de licurici!

Mulțumim pentru implicare fiecărui instructor, personalului administrativ, de la bucătărie și voluntarilor! Prin slujirea dumneavoastră ați contribuit la desfășurarea unei tabere licu de neuitat! Dragi licurici și părinți, vă dorim o vacanță frumoasă și să ne revedem cu bine în toamnă!Pentru Iisus, cu bucurie!

 

Mihaela Zaha, coordonator licu Bihor

 

 

 

 

 

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.