adventistbanat.ro

Meniu

Tabăra licuricilor – 2015

9 august 2015

La începutul lunii iulie s-a desfășurat în Conferința Banat Tabăra Licuricilor, cu titlul “Iisus, prietenul meu”.

Programul taberei a fost variat: ziua a început și s-a încheiat cu devoționalele prezentate de pastorul Sebastian Ghenghea, pe parcursul zilei au avut loc activități sportive sub forma unei olimpiade sau celebrul Enjoy, seminare pentru părinți, iar seara la focul de tabără, s-au desfășurat jocuri de cunoaștere părinte-copil, povestiri pentru copii, scenete, teatru de păpuși. Pentru prima oară s-a organizat carnavalul personajelor biblice, un moment foarte reușit și bine pregătit. Mascota taberei, o simpatică oiță, a primit pe tot parcursul taberei bilețele cu aprecieri ale copiilor.

În programul de Sabat, licuricii au participat cu cântece, poezii, scenete, versete și învățături biblice; corul părinților a fost dirijat de Lucian Onița, iar tema spirituală a fost prezentată de Narcis Ardelean. Un moment emoționant a fost investirea noilor licurici și a instructoarei Cristina Pop. După amiază, familiile au avut de parcurs un traseu, presărat cu activități spirituale.

La final, ne putem alătura mesajului transmis de un părinte, prin biletele de sugestii și aprecieri: ”Din suflet apreciem efortul depus pentru realizarea unei tabere așa de reușite. Vă mulțumim pentru ce ați sădit în sufletele copiilor noștri! Să fiți binecuvântați!”

 

                                                                             Mihaela Zaha, coordonator licu-explo Bihor

 

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.