adventistbanat.ro

Meniu

Tabăra licu „Iona”

1 iulie 2019

Cel mai așteptat moment al anului pentru licurici a sosit: tabăra de la Nadăș. Adunați din toate județele Conferinței Banat și chiar din câteva țări ale Europei, cei aproximativ 230 de participanți s-au bucurat de câteva zile frumoase împreună. Activitățile, specializările, cântecele, concursurile, drumeția, jocurile, focul de tabără, careul de dimineață și seară, tiroliana,  și alte momente frumoase au fost gustate de copii și părinți. Seminarele pentru părinți au fost pregătite de dr. Adina Morar și prof. Mariana Toma, fiecare căutând să transmită părinților informații utile pentru relația părinte-copil.

Scenetele au fost momente foarte interesante pentru copii, dar și pentru părinți. Viața lui Iona, prezentată în Biblie, a fost înțeleasă mai bine de copii prin scenetele care au fost foarte bine pregătite de echipa coordonatorilor de zonă, iar lecția transmisă a fost una foarte importantă: omenirea are nevoie de Evanghelia pe care copiii lui Dumnezeu trebuie să o prezinte oamenilor.

Ne-am bucurat de soare, puțină ploaie care a răcorit atmosfera, și de ocrotirea lui Dumnezeu pe toate planurile. Mulțumim tuturor celor care au contribuit mult sau puțin la buna desfășurare a taberei.  Pentru licurici urmează un moment important în toamnă, pe 12 octombrie, atunci când vor avea loc festivalurile licu zonale. Până atunci să nu uităm salutul celor mici: Pentru Isus? Cu bucurie.

Director asociat licurici, pastor Natanael Jigău

 

Etichete: , , ,