adventistbanat.ro

Meniu

Tabăra explo “Iona”

1 august 2019

Începutul lunii iulie a reînsuflețit centrul de tineret de la Nadăș, datorită prezenței exploratorilor în tabăra de vară! Peste 200 de exploratori și instructorii lor s-au bucurat de activități spirituale, seara și dimineața, grupate în jurul personajului biblic Iona! Pe parcursul zilei, s-au desfășurat activitățile sportive, tiroliana, specializările, drumețiile, exploshopul, iar seara, focul de tabără a unit inimile exploratorilor în cântec, a adus noi provocări prin concursurile de cultură generală și a adus multă voie bună prin teatrul de păpuși și pozele hazlii. Am constatat cu bucurie că, în mijlocul nostru, au fost peste 70 de copii ne-adventiști care au trăit o experiență unică de viață și care pot da mărturie despre principiile promovate de biserica noastră!

Sabatul a adus o binecuvântare cerească specială: Raluca Ballai (Arad, Salem) și Roberto Goicovici (Bihor, Beiuș) au încheiat legământ cu Domnul prin botez, în mijlocul prietenilor și fraților veniți din multe colțuri ale țării. Botezul a fost oficiat de trezorierul Conferinței Banat, Claudiu Gâșman și de directorul Departamentului de Tineret, Narcis Ardelean.

Într-o discuție, l-am întrebat pe Roberto de ce a ales să facă acest lucru la Nadăș. Răspunsul lui a fost: “Pentru că aici l-am simțit pe Dumnezeu cel mai aproape!” Dragii noștri, aceasta este și ținta noastră pentru fiecare activitate organizată la Nadăș! Mulțumim stimați bunici și părinți pentru susținerea dumneavostră necondiționată! O caldă apreciere și recunoștință pentru cei care au slujit și în această tabără: inimoasei bucătărese-șefe, sora Mărioara, familiei fratelui Lisandru Popa, voluntarilor și neobosiților noștri instructori!

Pentru Domnul, gata oricând!

 

Mihaela Zaha, coordonator licu&explo, Zona Nord

 

Etichete: , , , ,