adventistbanat.ro

Meniu

Tabăra explo “Îndrăznește să visezi”

1 august 2017

Tabăra explo de anul acesta s-a numit “Îndrăznește să visezi” iar cei peste 250 de participanți au avut ocazia să studieze mai îndeaproape viața lui Iosif și să învețe din experiențele lui iertarea, mulțumirea, și curajul de a visa.

Din nou, am avut parte de activități interesante: Olimpiada, ExploChef, specializări și îndemânări frumoase, jocuri, tiroliană, construcții campus (folosind doar lemn și sfoară), ExploShop și campionate sportive. La focul de tabără a fost cântec, joc și veselie din plin. Exploratorii au talent, Ce spun exploratorii, teatrul de păpuși, pozele hazlii și filmulețele cu viața lui Iosif au făcut ca timpul petrecut în fiecare seară împreună să fie unul de calitate.

Sabatul a început frumos cu pădurea cu povești, în care au fost prezentate momente din viața lui Iosif, iar sâmbătă a avut loc învestirea noilor exploratori, avansarea în grad a unor instructori și botezul lui Edi, care a ales să încheie legământ cu Dumnezeu în locul pe care îl iubește foarte mult. Și alți exploratori au răspuns chemării și au ales ca în anul ce urmează să se pregătească pentru botez.

Alături de echipa Departamentului de Tineret au contribuit la reușita taberei: Florin și Dana Orodan (specializări, echipa muzicală și teatru de păpuși), Cristian Toma (curs de blockflute și clopoței), Beniamin Stan – director asistent la Uniune (specializări și seminar pentru instructori) și, bineînțeles, prietenul nostru din America, Gary Johnson (îndemânări și specializări).

Mulțumim și echipei de la bucătărie pentru mâncarea delicioasă și echipei de voluntari pentru toată munca depusă!

Ramona Andraș, coordinator explo Arad

 

Etichete: , ,

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.