adventistbanat.ro

Meniu

Tabăra de tineret „Mens sana in corpore sano”

19 august 2019

În perioada 13-18 august, Departamentul de Tineret al Conferintei Banat a organizat o tabără pentru adolescenți și tineri, având ca motto: O minte sănătoasă într-un corp sănătos. Au fost prezenți aproximativ 130 de tineri.

Ziua începea cu un moment pentru sănătatea sufletului, de rugăciune, cântec și devoțiune, apoi continua cu servirea mesei și studiul pe grupe. Tema de studiu al dimineților a fost istoria pionierilor adventiști, ca motivare pentru atingerea unui standard sănătos și în generația noastră!

Activitățile recreative au vizat un program de educare a mobilității și flexibilități, în așa fel încât fiecare tânăr să învețe aspectele de bază alte îngrijirii sănătății fizice, și au fost coordonate de personal pregătit.

După-amiază tinerii au putut beneficia de un timp liber, dar și cu ocazii de activități recreative și momente de instruire pe tema stilului de viață și alte subiecte.

Așteptând ocaziile viitoare vă încurajăm să practicați tot ceea ce știți despre mișcare și stil de viață sănătos, fizic și spiritual!

Adelin Bortiș, director asistent tineri adulți

Etichete: , ,