adventistbanat.ro

Meniu

Tabăra de muzică – Săvârșin 2012

19 septembrie 2012

În perioada 5 -11 august 2012 a avut loc ediţia a doua a Taberei de Muzică la Săvârşin, jud. Arad. Atelierele la care copii s-au putut perfecţiona au fost: canto, pian, blokflaut, chitară, dirijat.

Profesorii Petre Diaconu, Cristina Şercău, Mia Iuga şi Mariana Toma au fost adevăraţi motivatori pentru copii. Elevii acestei „şcoli muzicale ” au putut beneficia atât de dezvoltare muzicală (pe atelierul ales) cât şi de îndrumare spirituală şi pregătire pentru cer. Fiecare zi s-a încheiat cu un timp pentru joacă şi destindere care completa buna dispoziţie a taberei. La finalul taberei a avut loc şi un concert la care părinţii copiilor au ascultat ce au învăţat copiii pe parcursul taberei.

Tabăra de muzică din acest an a avut şi un caracter misionar: 12 copii din totalul de 30 nu sunt din Biserica Adventistă, dar mulţi dintre ei au spus că doresc să revină anul viitor în tabăra de muzică şi să aducă şi alţi prieteni.

Mulţumim lui Dumnezeu pentru tot ce s-a realizat. Mulţumim şi părinţilor care au avut încredere să trimită copiii în această tabără şi îi încurajăm să-i motiveze să-şi dezvolte talanţii spre slava lui Dumnezeu.

Pastor Cristian Toma

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.