adventistbanat.ro

Meniu

Tabăra de licurici Ilie

19 septembrie 2012

Anul acesta Nadăşul i-a primit pe cei aproape 100 de licurici, instructori şi părinţi cu o faţă nouă: o sală de mese mare şi frumoasă, o bucătărie bine echipată, noi spaţii de campare şi multe altele pregătite special pentru ei. Astfel, săptămâna petrecută aici a fost una specială, în care ne-am bucurat de soare pe timpul zilei şi de puţină ploaie pe timp de noapte, de multă veselie şi bună dispoziţie. În fiecare zi, prin intermediul unor scenete bine pregătite şi cu ajutorul devoţionalelor ţinute de către cei doi capelani ai taberei – pastorii stagiari Daniel Daniluc şi Adrian Iorgulescu – copiii au învăţat lecţii valoroase din viaţa lui Ilie. În cadrul atelierelor la care au participat şi-au făcut mici amintiri pe care să le ducă acasă. Pastorul Emil Dulgheru i-a învăţat cum să facă din simple calendare, calendare 3D, Adina Indricău le-a arătat cum se poate face o păpuşică folosind doar aţă, Loriana Balaban şi Gia Sas i-au învăţat să facă nişte felicitări frumoase doar îndoind hârtia iar Dana Cernicica le-a povestit despre viaţa în tabără.

Au fost campionate sportive, majorete şi competiţii pentru întărirea unităţii în grupă. Nu puteau lipsi tiroliana, scara, coarda, crosul, drumeţia, o vânătoare de comori pregătită special pentru ei, pădurea cu poveşti şi, bineînţeles, Exploshop-ul – cel mai bun şi cel mai scump magazin de la Nadăş.

Fiind tabăra “Ilie”, mascota de anul acesta a fost un corb pe nume Croncky. El a primit multe scrisori din partea licuricilor iar seara la focul de tabăra le citea şi le răspundea. Fiecare zi a avut versetul şi provocarea ei. Astfel, copiii au învăţat 6 versete şi au avut provocări care le-au cerut multă creativitate, imaginaţie şi curaj. Focul de tabăra a fost locul unde ne-am cunoscut mai bine, am cântat multe cântece împreună, am râs la teatru de păpuşi şi am ascultat o poveste înainte de culcare.

Le mulţumim părinţilor şi instructorilor pentru implicare, surorilor de la bucătărie pentru mâncarea delicioasă şi, mai ales, lui Dumnezeu pentru tot ce a însemnat această săptămână şi pentru faptul că am simţit călăuzirea, grija şi binecuvântările Sale. Gândul cu care am plecat cu toţii acasă este redat cel mai bine de versurile imnului taberei: “Nicicând eu nu mai vreau să şchiopătez/ Eşti Dumnezeul meu şi Te urmez,/ Zi de zi, în toate, orice-ar fi,/ Un nou Ilie pentru Tine-oi fi!”

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.