adventistbanat.ro

Meniu

Tabăra companionilor

1 septembrie 2017

În perioada 22-27 august s-a desfăsurat la Nadăș Tabăra “Îndrăznește să visezi” a companionilor din Conferința Banat, Iosif fiind personajul biblic aflat în atenția noastră. Cei 150 de companioni au fost împărțiți în 12 grupe, reprezentând câte o seminție a lui Israel.

Ziua a început prin chemare la rugăciune și studiu pe grupe cu teme precum: “Dumnezeu îți conduce viața”, “Marea luptă dintre bine și rău se derulează zilnic în viața ta”, “Tânărul creștin și ispita” sau “Relații corecte cu cei din jurul tău- puterea iertării”. Tot in prima parte a zilei se recomanda câte o carte din diferite domenii și se prezentau într-un mod inovativ trăsături de caracter din viața lui Iosif. Pe latura practică, s-au predat lecții de prim ajutor și bucătărie. După activitățile recreative ziua se încheia cu programul de seară care cuprindea: un episod din viața lui Iosif, surprize pregătite de și pentru companioni, “Pastila Cardio” despre relațiile de prietenie.

În Sabat, mesajele și apelurile pregătite au avut intenția să sensibilizeze inimile companionilor, iar duminică, ultima zi, despărțirea a însemnat sentimente de tristețe produse de amintiri frumoase strânse împreună.

La final, nu putem decât să-I mulțumim lui Dumnezeu pentru această ocazie în care tinerii au avut ocazia să își facă prieteni noi, să se apropie mai mult de Dumnezeu și să își formeze caractere onorabile. Mulțumim și invitaților și colaboratorilor care au înfrumusețat atmosfera taberei prin implicarea lor.

Să ne rugăm pentru companionii Conferinței Banat!

 

Pastor Demeter Robert, Director Asistent Companioni

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.