adventistbanat.ro

Meniu

Tabăra Companionilor “IN LOVE”

25 august 2018

În perioada 14-18 august, companionii conferinței noastre au avut ocazia de a participa la tabăra care s-a organizat la Centrul de tineret Nadăș, județul Arad. Tabăra numită “IN LOVE” – Relații și Complicații, a avut scopul de a transmite valori autentice si corecte legate de diversele dimensiuni ale dragostei. Astfel, fiecare zi a taberei și-a propus să scoată în evidență prin studiul pe grupe, devoționale și temele prezentate una dintre aceste dimensiuni ale dragostei: iubirea în relația cu Dumnezeu, iubirea în relația cu biserica, iubirea în relația cu prietenii și iubirea în relația cu familia și, nu în ultimul rând, iubirea față de persoana de care suntem îndrăgostiți, subiect care a fost abordat prin seminariile de specialitate prezentate în fiecare zi de către invitatul special al taberei, psihologul lect. Univ. dr. Zenobia Niculiță 

Natura frumoasă, activitățile distractive de pe parcursul zilei, dar și momentele de părtășie au creat o atmosferă plăcută și bună dispoziție.

Miercuri s-au desfășurat diverse probe și jocuri care au provocat tinerii la munca în echipă și au pusa la probă abilitățile fizice, îndemânarea și intelectul. Joi Adina Tomoiagă, Asistent UPU SMURD, a transmis noțiuni de prim ajutor în cazul arsurilor și a excoriațiilor, dar și despre resuscitarea cardio-pulmonară în cazul stopului cardio-respirator. Activitățile și jocurile pregătite de Zenobia Niculiță au provocat tinerii să găsească soluții la diferite situații și să lucreze în echipă. Alte provocări pregătite de organizatori au testat abilitățile și curajul tinerilor. Vineri s-a mers într-o drumeție cu prânz în natură.

Vineri seara, pastorul Narcis Ardelean a făcut un apel pentru a înțelege ce a făcut Dumnezeu pentru noi și a răspunde dragostei lui pozitiv și imediat! În cadrul programului special de Sabat, 26 de tineri au fost învestiți companionidupă care, la marginea unei păduri, cinci pastori au prezentat cupluri din Biblie și povestea lor. La finalul programului de după-amiază, sora Zenobia a răspuns întrebărilor adăugate de tineri pe parcursul săptămânii în cutia de întrebări.

Pentru toate lucrurile frumoase din această tabără mulțumim celor ce s-au implicat și au participat. Iar pentru toate Îl lăudăm și Îi mulțumim lui Dumnezeu, care ne iubește cu o iubire veșnică!

 

Etichete: , , ,