adventistbanat.ro

Meniu

„Suntem recunoscători pentru tot ce ați făcut și faceți pentru elevii noștri” – Sprijin pentru normalitate, un nou proiect ADRA România implementat cu succes

16 ianuarie 2023

„Mă bucur să fiu alături de dumneavoastră în cadrul acestei festivități. Este un moment deosebit pentru școala noastră și pentru elevii ei. Doresc să le mulțumesc tuturor celor care au pus în practică și au finalizat acest proiect frumos, proiect prin care s-a amenajat acest grup sanitar, atât de util pentru elevii acestei școli. Din partea noastră, există toată disponibilitatea și ne dorim să avem o colaborare pe termen lung. Vă mulțumesc!” a declarat Cristian Tache, directorul Școlii Generale Chiojdeni-Cătăuți, județul Vrancea.

Miercuri, 21 septembrie 2022, a avut loc în satul Cătăuți, comuna Chiojdeni, din județul Vrancea, un eveniment special prilejuit de finalizarea proiectului ADRA „Sprijin pentru normalitate”. Prin intermediul acestui proiect, ADRA a contribuit la îmbunătățirea condițiilor de învățământ pentru cei 20 de copii înscriși la Școala Generală Cătăuți din comuna Chiojdeni, județul Vrancea, prin amenajarea unui grup sanitar în interiorul școlii.

ADRA.ro / Dreptate. Compasiune. Dragoste.

Citește mai departe