adventistbanat.ro

Meniu

Student Valdenz la Timișoara și Oradea

2 octombrie 2013

În vara acestui an, în Conferința Banat s-au desfășurat două campanii a€„Student Valdenz” la Oradea între 16-26 iulie 2-22 august la Timișoara. În aceste campanii s-au implicat 25 de tineri (12 la Oradea ,13 la Timișoara) la 13 standuri (6 Oradea, 7 Timișoara).

În fiecare dimineață înainte de a-și începe activitatea, se adunau la altarul de dimineață cerând putere și înțelepciune de la Dumnezeu pentru lucrarea care urmau să o facă, iar seara își împărtășeau experiențele personale din cursul zilei. Alături de ei s-au implicat și colportorii din aceste zone și Dumnezeu i-a binecuvântat cu aproximativ 7000 de vizitatori din care o treime au cumpărat și cărți. Din discuțiile avute cu ei s-a observat că oamenii erau impresionați de acest program. Mulți dintre clienți fuseseră și anii trecuți și și-au exprimat bucuria să vadă din nou standurile noastre. S-au vândut 800 de cărți Tragedia veacurilor și alte cărți spirituale și de sănătate în valoare de 33.200 lei.

În sabate a€„studenții valdenzi” au susținut programe în bisericile din Oradea și Timișoara unde și-au povestit experiențele avute, trezind spiritul misionar în membrii comunităților. La Timișoara programul s-a încheiat cu o masă festivă cu surprize din partea comunității Dynamis.

În ambele campanii s-au implicat atât frații din conducerea conferinței, pastorii și membrii cărora le aducem mulțumiri. Mulțumim comunității A din Oradea și Betania din Timișoara pentru cazare și tuturor comunităților din aceste orașe și fraților care s-au implicat, dar în mod special surorilor bucătărese care au avut grijă ca acești tineri să poată avea în fiecare zi mâncare gustoasă și sănătoasă.

„Te lăudăm, Dumnezeule, Te lăudăm; noi, care chemăm Numele Tău, vestim minunile Tale!” (Ps.75,1)

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.