adventistbanat.ro

Meniu

”Student Valdenz” în Bihor

19 septembrie 2019

În perioada 1-11 septembrie în localitățile Oradea, Salonta, Beiuș, Marghita și Aleșd din județul Bihor s-a desfășurat programul ”Student Valdenz”, prin care cei 12 tineri, din diferite zone ale țării, împreună cu cei 5 colportori din Conferința Banat, au venit în întâmpinarea nevoilor oamenilor. Zilnic, la standurile instalate, trecătorii aveau posibilitate să interacționeze cu tinerii noștri, să-și măsoare tensiunea arterială, indicele de masă corporală, indicele de grăsime corporală, să primească sfaturi cu privire la un stil de viață sănătos, să consulte și să achiziționeze cărți de educație, sănătate, familie și spirituale.

Programul zilnic era marcat dimineața de devoțional și rugăciuni, iar seara prin ieșirea pe faleza Crișului Repede unde tinerii cântau pentru delectarea trecătorilor. Între orele 8 și 18 avea loc activitatea de slujire îmbibată cu experiențe deosebite, care au fost împărtășite în Sabat în bisericile Oradea A și C.

Experiența celor zece zile, pentru tinerii și colportorii cazați la ospitaliera Biserică Adventistă Oradea A, va rămâne în sufletul lor pentru multă vreme. Credincioșii și tinerii din biserica noastră pot fi încurajați de asemenea activități de misiune, iar la anul așteptăm noi înscrieri!

Etichete: , ,