adventistbanat.ro

Meniu

Sabatul familiilor tinere

11 iunie 2016

Biserica Betania din Timişoara a fost gazda evenimentului organizat anual de departamentul Familie a Conferinței Banat, Sabatului familiilor tinere, la care invitații speciali au fost psihoterapeutul Stela Manda și pastorii Daniel Chirileanu și  Narcis Ardelean, directorii de tineret de la nivel național și regional ai bisericii adventiste.

Vineri seara psihoterapeutul Stela Manda a abordat tema vinovăţiei şi ruşinii în cadrul relaţiei dintre soţ si soţie. În cadrul seminariilor pe care le-a prezentat sâmbătă, a vorbit despre influenţa rănilor emoţionale, atât în relaţia cu propriul copil dar şi în cea cu partenerul.

Pastorul Daniel Chirileanu a vorbit despre cele Zece neReguli ale căsniciei și a predicat despre InEcuația numită dragoste.  La rândul lui, pastorul Narcis Ardelean a prezentat seminarul Familiile creştine şi Sabatul. Participanții au avut parte și de o sesiune de întrebări şi răspunsuri, în cadrul căreia au primit sfaturi concrete pentru situaţiile cu care se confruntă la nivel relaţional.

 

Etichete: , ,