adventistbanat.ro

Meniu

Sabatul Familiilor Tinere la Timișoara

23 aprilie 2012

Într-o vreme în care căsătoria este pentru unii doar o foaie de hârtie semnată de ambii parteneri, o întâlnire ca cea din data de 7 aprilie este mai mult decât o binecuvântare.

Biserica ”Betania” din Timișoara – gazda acestui eveniment – s-a bucurat de o zi frumoasă, de invitațispeciali și de mulți participanți interesați. Motto-ul întâlnirii: “El va întoarce inima părinților spre copii și inima copiilor spre părinții lor” (Maleahi 4:6), a inspirat prezentatorii și temele seminariilor alese spre a fi susținute cu această ocazie specială. Din partea Uniunii de Conferințe a fost prezent pastorul Romică Sârbu – Directorul departamentului Viața de familie, iar din partea Conferinței Banat, pastorul Narcis Ardelean – Directorul Departamentului Tineret. Alături de cei doi, au susținut seminarii pastorul Adrian Bocăneanu și profesorul Gili Bărbulescu – Lector Univ. Dr. în psihologie la Institutul Teologic Adventist.

S-au prezentat temele: Asediu la porțile inimii – cum să câștigi inima copilului tău, Promoții la fericire – lucruri mici care fac familiile fericite, Pericolul ascuns – influența internetului și al altor mijoace media asupra tinerilor, Sexulitatea în familie dincolo de întrebări, Război si pace – perspective biblice asupra conflictului din familie, Undelemn nou în candele vechi – pregătirea tinerilor pentru căsătorie. O parte din aceste teme și seminarii pot fi vizionate pe site-ul www.maiaproape.ro.

În cadrul programului asistența s-a putut bucura de concertul susținut de formația corală Laudes Christi, dirijată de profesorul Lucian Onița, și de masa comună de părtășie pregătită de gazde.

(Vasilica Popescu – Biserica ”Betania” Timișoara)

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.