adventistbanat.ro

Meniu

Sabat Compa & Tin la Socodor și Făget

20 ianuarie 2020

În Sabatul din 18 ianuarie, în Conferința Banat a avut loc un program special dedicat companionilor și tinerilor. Acest eveniment s-a desfășurat în două locații: la Socodor (organizat de Mutnean Rezso și Demeter Robert) pentru tinerii și companionii din zona Nord, și la Făget (organizat de Nistor Levis și Ardelean Narcis), pentru cei din zona Sud-Est a Conferinței noastre. Tema întâlnirii a fost exemplul eroului biblic Daniel, de la care cei prezenți au avut ocazia să învețe lecții valoroase despre rugăciune, Scriptură și puterea anturajului.

Implicarea pastorilor din cele două zone, care au venit  împreună cu tinerii și liderii de tineret din districtele pe care le păstoresc, a adus profunzime și reverență în cadrul programului. Evenimentul s-a bucurat de o prezență însemnată a tinerilor în ambele locații, iar implicarea lor în program prin muzică de calitate, rugăciune, scenete, poezie și discursuri au creat o atmosferă frumoasă și înălțătoare.

La finele programului, după cină, ne-am bucurat împreună cu tinerii de o serată. Mulțumim bisericilor care ne-au găzduit pentru ospitalitatea deosebită.

Levis Nistor & Robert Demeter, Coordonatori Compa & Tineret

 

 

Etichete: , , ,