adventistbanat.ro

Meniu

Sabat Compa Tin ”… ca Daniel!”

15 martie 2020

În data de 29 februarie, Biserica Adventistă din Macea a prins culoare, printr-un program pregătit special pentru companionii și tinerii din Zona Centru a Conferinței Banat.

Prin poezii, cântece și scenete companionii și tinerii au avut în atenție aspecte din viața lui Daniel. Pastorii Ionel Soponariu, Ruben Mișcuța, Narcis Ardelean, Vasile Burleanu, Paul Balaban și Ștefan Nădăban au extras din cartea lui Daniel învățături simple, dar demne de urmat, cum ar fi rugăciunea, Scriptura și anturajul, care au un impact important în viața tinerilor. La fel ca Daniel, cei prezenți au fost încurajați să fie statornici, incoruptibili, și să rămână lângă Dumnezeu indiferent cât de grele ar fi împrejurările vieții. Pastorii prezenți au răspuns întrebărilor interesante și profunde venite din parte tinerilor, într-o sesiune specială de întrebări și răspunsuri.

Gazdele au dat dovadă de o disponibilitate și pregătire deosebite. Le mulțumim pentru tot, în special pentru pregătirea mesei. De asemenea dorim să le mulțumim și pastorilor și liderilor care au venit însoțiti de tineri, dar și organizatorilor.

La finalul programului părtășia a continuat la căminul cultural din localitate.

 

Andreia Tolan, responsabil Asociaţia tinerilor adventişti – Macea

Etichete: , , ,