adventistbanat.ro

Meniu

Sabat Compa la Ponor

1 mai 2018

28 mai. Biserica din Ponor a găzduit un eveniment dedicat companionilor din zona de sud-est a Conferinţei Banat. Titlul acestui Sabat a fost „Identitatea adventistă”. Au fost prezenţi peste 50 de tineri din diferite districte ale judeţelor Hunedoara şi Caraş, respectiv partea de sud a judeţului Timiş.

Sub coordonarea directorului departamentului de tineret al Conferinţei, Narcis Ardelean, a coordonatorilor zonali şi a majorităţii pastorilor districtelor, programul a transmis tinerilor identitatea mişcării adventiste, cu accent pe revenirea Domnului Hristos, pe reforma sănătăţii, pe Sabat, pe profeţii şi importanţa Spiritului Profetic. Tinerii au avut ocazia să cunoască şi experienţe, imagini inedite ale pionierilor adventişti. Evenimentul a fost îmbibat cu muzică de calitate, voie bună, zâmbet şi bucurie.

Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu şi pentru această ocazie specială de închinare şi părtăşie, dar şi gazdelor noastre, frăţietăţii din Ponor, pentru ospitalitate şi masa delicioasă pregătită!

 

Mutnean Rezső-Károly, coordonator Compa & Tin

Etichete: , ,