adventistbanat.ro

Meniu

Sabat Compa la Beliu

3 aprilie 2018

În Sabatul din 24 Martie comunitatea Beliu a găzduit un eveniment dedicat companionilor din zona de nord a Conferinței Banat. Titlul acestui Sabat a fost „Identitatea! Eu – de când, de ce, încotro?”. Au fost prezenți aproximativ 60 de tineri din diferite districte din județul Bihor și nordul județului Arad.

Sub coordonarea directorului departamentului de tineret al Conferinței, Narcis Ardelean, a pastorului Sebastian Ghenghea, coordonator zonal Compa & Tin, a pastorului local Ionuc Pop, și a invitaților Abel Iștoc, Marcel Țărmure și Ionică Herlea, programul a transmis tinerilor identitatea adventistă în ceea ce privește misiunea Mișcării Adventiste, accentul fiind pus asupra revenirii Domnului Hristos, reformei sănătății și importanței Spiritului Profetic. De asemenea tinerii au avut ocazia să cunoască experiențe inedite ale pionierilor adventiști străini, dar și români.

Întregul Sabat a fost îmbibat de multă muzică de calitate, voie bună, zâmbet și bucurie. Seara s-a terminat cu câteva activități sportive la sala de sport din localitate.

Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru o ocazie specială de închinare și părtășie, dar și gazdelor noastre, frățietății din Beliu, și mai ales surorilor pentru ospitalitate și masa delicioasă pregătită!

 

Sebastian Ghenghea, coordonator Compa & Tin

 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.