adventistbanat.ro

Meniu

„Ridică-te și umblă” la Timișoara 

16 martie 2016

La finele anului trecut la Timișoara s-a deschis a 18-a filială a asociației „Ridică-te și umblă”. La prima întâlnire a participat o echipă de la București coordonată de președintele asociației, pastorul George Uba. Numărul voluntarilor timișoreni a fost surprinzător de mare. Persoanele cu dizabilități au fost doar zece, dar la acestea se adaugă aparținători valizi si interesați. La următoarea întâlnire numărul persoanelor țintă s-a dublat, oportunități noi s-au deschis si relațiile cu persoanele oficiale si cu inimă bună s-au dezvoltat într-un mod nesperat.

Asociația se adresează în special persoanelor cu dizabilități locomotorii, vizuale si acustice, dar nu numai lor. Dacă știți cazuri din zona dumneavoastră nu ezitați să contactați echipa de coordonare formata din Costel Pârnău și frații Florin si Daniel Dumitriu (tel 0740116181)

Mulțumim pe această cale sorei Laura Baldini prin intermediul si bunăvoința căreia s-a obținut  o sponsorizare națională a asociației pentru fericirea celor mai nefericiți!

 

Pastor Daniel Dumitriu

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.