adventistbanat.ro

Meniu

Proiectul Impact la Timișoara

10 mai 2019

În perioada 25 aprilie – 5 mai s-a desfășurat în Timișoara proiectul Impact România. Ne-am bucurat de prezența a aproximativ 100 de tineri misionari veniți din toată țara pentru a face lucrarea lui Dumnezeu în orașul nostru.

Deși atât perioada aleasă pentru desfășurarea proiectului cât și vremea de afară nu au fost dintre cele mai favorabile, proiectul și-a atins obiectivele esențiale: promovarea Bisericii Adventiste, promovarea valorilor adventiste, informarea timișorenilor cu privire la activitățile misionare ale comunităților adventist, ș.a.m.d. Proiectele principale dezvoltate în această perioadă au fost: o expoziție de sănătate în aer liber, colportaj, standuri de sănătate, stand de carte, sondaje de opinie, lucrarea cu copiii prin cele două proiecte pentru
copii (Laboratorul lui Ben și Academia micilor bucătari), seminare de familie susținute de pastorul George Uba, un concert de final.

Rămân multe amintiri plăcute, prieteni noi, câteva mii de suflete atinse, sute de contacte în vederea unor activități viitoare și multe inimi schimbate. Multumim tuturor celor care s-au implicat în aceste zile de foc: tinerilor din Impact, bisericilor și pastorilor din Timișoara, bucătăreselor, sponsorilor, conducerii Conferinței Banat. Gândurile noastre se îndreaptă spre Acela care merită toată slujirea noastră!

 

Etichete: , , ,