adventistbanat.ro

Meniu

Proiecte ADRA în luna decembrie

21 ianuarie 2014
  1. Bărbați adevărați

Ce este un bărbat adevărat? Mai există bărbați adevărați? Cum îi putem aprecia public pe aceștia astfel încât să arătăm că normalitatea arată altfel și că bărbații violenți nu sunt o generalitate? Aceste întrebări au stat la baza campaniei “Bărbați Adevărați” realizată de ADRA România care și-a propus încurajarea comportamentului pozitiv și aprecierea bărbaților adevărați care iubesc, prețuiesc și protejează bunul lor cel mai de preț: Familia!

În Conferința Banat proiectul s-a desfășurat în orașele Timișoara, Arad, Oradea, fiind prezenți atât în mall-uri, magazinele Carrefour și pe străzi. Voluntarii AMiCUS (coordonați de capelanii Vasile Burleanu, Gabriel Dragoș și Nagy-Kasza Gyula) au ajutat campania ADRA intrând în contact cu oamenii și împărțind fly-ere cu detalii despre campanie. Spre deosebire de restul tării, în Banat voluntarii au oferit si câte un pix personalizat „Bărbați adevărați!”. Campania a fost promovată și prezentată în emisiunile radio ALTfm precum și pe canalele de televiziune InfoTv și NașulTv. Această campanie a fost prezentată și studenților de la Școala Postliceală Sanitară Vasile Goldiș din Arad.

  1. Micile talente.

Copii clasei I de la Școala Generală Mihai Viteazul- Ineu, Arad, îndrumați de doamna învățătoare Adina Bodea, au fost provocați de ADRA Banat la un concurs de pictură cu scene de iarnă. Cele mai reușite picturi au fost apoi selectate și transformate în felicitari de sărbători pe care micuții le-au vândut altor clase și doamne învățătoare. Prin acest proiect s-a urmărit accentuarea importanței seriozității în muncă și deprinderea unui spirit antreprenorial.

  1. Copii ajută copii

Aceeași clasă a fost parteneră ADRA în proiectul „Copii ajută copii!” ajutând astfel 10 copii din două familii nevoiașe de pe raza orașului Ineu.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.