adventistbanat.ro

Meniu

Orășelul copiilor la Timișoara

11 iulie 2016

 

Asociația studențească AMiCUS Timișoara în colaborare cu Primăria municipiului Timișoara si Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, au organizat “Orășelul copiilor”. Evenimentul a avut loc duminică, 26 iunie 2016, între orele 11:00-15:00, în Parcul Copiilor din Timișoara.

În cadrul evenimentului, studenții au organizat un oraș în miniatură, unde au fost prezentate principalele instituții ale orașului: Primăria, Pompierii, Poliția, Banca, Poșta, Școala, Spitalul; dar și o gamă largă de servicii publice: Farmacia, Filarmonica, Aeroportul, Supermarketul, Atelierul Electronic, Stomatologia. Nu totul a fost numai  de învățat, copiii au avut ocazia să se distreze la standurile: Strada Voioșiei și la Clubul Alpin. Cei mici au avut ocazia să cunoască atribuțiile și rolul fiecărei instituții în parte, explicate într-un mod atractiv. Ei au pornit de la “Primărie”, unde au primit un “buletin” care conținea datele personale și ce trebuia completat pe masură ce aceștia vizitau standurile.

Scopul proiectului este acela de a ajuta pe cei mici să înțeleagă rolul lor în societate și dezvoltarea conștiinței sociale a acestora. Pentru studenți, a fost o ocazie în care să se lase folosiți de Dumnezeu și să se apropie de oameni.

 

 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.