adventistbanat.ro

Meniu

O nouă filială „Ridică-te și umblă” la Oradea

21 octombrie 2018

În data de 14 octombrie 2018, la restaurantul vegetarian ”Cris” din str. Emanoil Gojdu nr.51, a avut loc deschiderea filialei Oradea a asociației ”Ridică-te și umblă” . La eveniment au participat nouăzeci și șase de persoane , dintre care aproape șaizeci au fost persoane cu dizabilități, din toate cele trei categorii: persoane cu probleme locomotorii, nevăzători și surzi.

Directori de școli pentru copii cu dizabilități, Liciniu Jurcan, președinte la Fundația Licinium, reporteri de la ziarul Bihoreanul, pastorul Laszlo  Verebi, peste douăzeci și cinci de voluntari de la toate cele trei biserici din Oradea au definit startul celei de-a douăzeci și doua filiale pentru persoane cu limitări fizice. Pastorul Trandafir Costel, director al Școlii de Sabat și Lucrare personală, a reprezentat Conferința Banat în efortul de a extinde misiunea prin participarea voluntarilor  angajați în a sluji toate categoriile societății.

Într-o atmosferă plină de bucuria unui început ce promite, coordonatorul local Mircea Bratosin și Roșu Cristian, managerul și coordonatorul filialelor din Conferința Banat, au desfășurat primul program al filialei în termenii unei bune organizări, transmițând o notă optimistă și cu perspective pline de speranță. Pastorul Uba George, reprezentantul asociației ”Ridică-te și umblă”, a definit activitatea asociației pentru a sublinia varietatea proiectelor și activităților ce se pot face printr-o filială în care persoanele cu dizabilități se implică cu toate darurile lor. Pastorii celor trei biserici din Oradea au dat concursul de a mobiliza membrii comunităților lor pentru o implicare de reușită și de atmosferă plăcută de familie.

Pastor George Uba

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.