adventistbanat.ro

Meniu

Misiune pentru Oradea

11 martie 2013

Proiectul „Student Valdenz” în care tineri studenți din toată țara, împreună cu colportori experimentați în prezentarea Evangheliei prin literatură, au demonstrat că lucrarea lui Dumnezeu se poate face cu bucurie chiar daca nu întotdeauna condițiile sunt cele mai prielnice. Spiritul care a animat valdenzii din trecut i-a împuternicit și pe cei de azi să îndure zilnic soarele dogorâtor și aerul fierbinte a lunii iulie, din dragoste pentru oameni. Părtășia între ei și bucuria de pe fețele celor care începeau să-și deschidă inima Cuvântului, au fost elementele motivatoare pentru toți. De binecuvântări au avut parte nu doar oamenii ce intrau în contact cu Vestea ce bună, dar și cei implicați direct în această lucrare și, nu în ultimul rând, întreaga biserică adventistă din Oradea, care pe parcursul acestui program a primit ca musafiri pe mulți dintre cumpărătorii de literatură, iar la sfărșit a primit o listă lungă de nume cu cereri de rugăciune. Credem că sămânța plantată va aduce roade pentru mulți ani de acum încolo.

Orășelul copiilor, organizat de biserica adventistă prin Asociația studențească AMiCUS, deși la prima ediție, a strâns o mulțime de copii. Aceștia au plecat îmbogățiți cu o vedere de ansamblu asupra principalelor instituții din orașul lor și o motivare în plus de a acorda atenție instituțiilor religioase. Organizatorii au fost plăcut surprinși să afle că majoritatea copiilor participanți aveau ample cunoștințe religioase de la orele de religie. Pe langă informațiile prețioase pe care copiii le-au primit un câștig a fost și acela al relațiilor care s-au format între biserică și instituțiile orașului, foarte deschise pentru o eventuale nouă colaborare.

Expoziția de sănătate a fost un lucru inedit pentru orădeni, care și-au arătat aprecierea aducând ulteriori prieteni și rude cu care am înfiripat relații de prietenie. Mulți au fost interesați să cunoască mai mult și s-au înscris la un club desănătate.

Ne rugăm lui Dumnezeu să încununeze aceste acțiuni și viitoarele cu o nouă biserică în orașul Oradea. Rugați-vă și dumneavoastră.

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.