adventistbanat.ro

Meniu

Micii Misionari – Festivalul licuricilor și exploratorilor

24 aprilie 2017

Aproximativ 250 de licurici, exploratori, părinți și instructori au participat pe 23 aprilie la Apateu, la festivalul “Micii Misionari”. Personaje precum fetița din casa lui Naaman, David, Samuel, Timotei, Iosif, Ioas, Ieremia, băiețelul cu 5 pâini și 2 pești, ne-au învățat că Dumnezeu vede valori acolo unde alții nu le văd și că toți suntem chemați să fim lucrători pentru El. Un misionar trebuie să fie manierat, inimos, ospitalier, un adevărat așteptător (adventist), om al rugăciunii, dispus la sacrificii, conștient de valoarea sa, iar Isus să fie în centrul vieții sale.

Am avut parte de scenete frumoase, jocuri interesante, o paradă a steagurilor, cântece și învățături prețioase, etc. Locația a fost și ea una deosebită și le mulțumim celor de la Apateu pentru ospitalitate și masa delicioasă oferită la sfârșitul festivalului.

Mai multe fotografii puteți vedea pe pagina de Facebook Explo Banat.

Dragi părinți, fiecare copil trebuie să primească o educație în vederea slujirii misionare. Ajutați-i să crească frumos pentru Domnul și să fie o binecuvântare pentru cei din jurul lor!

Vă așteptăm în taberele licu ( 21 – 25 iunie) și explo ( 25 iunie – 2 iulie). Dacă nu v-ați înscris încă, luați legătura cu coordonatorul de zonă.

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.