adventistbanat.ro

Meniu

Lucrări de construcție la centrul de tineret de la Nadăș

14 iunie 2012

Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu sprijinul responsabililor Bisericii, în ultimele luni au continuat lucrările de construire a unei noi săli de mese la Nadăș, acolo unde vechiul loc unde se servea masa este foarte deteriorat. Dorința și speranța noastră este ca noua sală de mese să fie funcțională în această vară, cu ocazia taberelor de copii care se vor desfășura aici.

Avem nevoie în continuare de sprijinul frățietății, rugăciunile dumneavoastră, munca efectivă și sprijinul financiar însemnând, fiecare în parte, foarte mult pentru progresul acestei lucrări. Dacă doriți să ne ajutați contactați-ne la numerele de telefon 0758 113 760, 0723 791 662 (Ionel Indricău) și 0740 116 195 (Narcis Ardelean).

Dorim să adresăm un cuvânt special de mulțumire celor care au muncit în ultima perioadă de timp la Nadăș, oferindu-ne un sprijin prețios: Radu Dan (Gătaia), Ovidiu Pescar (Timișoara), Ciprian Tăutan, Dorel Petrehele, Ioan Suciu, Nelu Botaș (Apateu), Iulian Iordache (Cuvin), și pastorii Claudiu Gâșman (district Măderat) și Lucian Mercea (district Cuvin). Dumnezeu să vă binecuvânteze!

 

Otilia Ardelean, asistent director tineret

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.