adventistbanat.ro

Meniu

Lecții practice despre cămin și valori creștine

11 aprilie 2013

În ultimul Sabat din luna februarie, respectiv primul Sabat din luna martie, la Arad și Timișoara au avut loc câteva prezentări despre creștinismul practic derulat la nivelul căminului, susținute de Tom și Alane Waters din Statele Unite, aflați la cea de-a treia vizită în Conferința Banat. Acest lucru a fost posibil prin sprijinul familiei Horst și Lidia Muller din Germania.

Dacă este adevărat că familia este celula de bază a societății, putem spune că același statut îl are familia și în relație cu biserica! Astfel, o biserică puternică există doar atunci când ea încorporeză familii puternice, familii care învață să dezvolte relația cu Dumnezeu precum și relațiile din cămin după principiile clare ale Scripturii. Dacă există argumente realiste pentru a aștepta redeșteptarea și reforma în biserică, atunci nu putem neglija afirmația lectorilor americani potrivit căreia redeșteptarea începe acasă, în cămin, ori nu va începe niciodată!

Fie ca dragostea deplină față de Dumnezeu (cu tot ce implică ea) și dragostea deplină pentru membrii propriei familii (cu tot ce implică ea) să caracterizeze fiecare casă de creștin adventist din Conferința Banat, aducând mult dorita redeșteptare!

Otilia Ardelean, departament tineret

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.