adventistbanat.ro

Meniu

Întărire prin binecuvântare de pastor la Archiș

14 iunie 2012

În Sabatul din 5 mai 2012, după-amiază, la Biserica Adventistă Archiș, jud. Arad, a avut loc programul de întărire prin binecuvântare a pastorului Ionel Vlad. După absolvirea cursurilor Institutului Teologic Adventist din București ”Cernica”, Ionel Vlad a slujit în districtele pastorale Măderat, Beiuș, iar în ultima perioadă de timp în districtul Sebiș, bisericile Archiș, Sebiș, Susani și Nădălbești.

La evenimentul hirotonirii au participat din partea Uniunii Române pastorii: Teodor Huțanu- președinte, care a înălțat rugăciunea de consacrare; Eduard Călugăru – trezorier, care a prezentat cuvântul Scripturii; iar din partea Conferinței Banat pastorii: Mihai Maur- președinte, care a rostit cuvântul de trimitere, Pavel Memete- secretar și responsabil al Asociației Pastorale, cel care a rostit cuvântul de bun venit în rândul pastorilor, Ionel Soponariu- trezorier și Ioan Stinghe, director departament școala de sabat și lucrarea personală. Pastorul Marcel Țărmure, coordonatorul din ultima perioadă, a reliefat câteva evenimente importante din viața și activitatea lui Ionel Vlad. Au mai participat la eveniment și pastorii: Liviu Roman, Daniel Bota și Florin Orodan. Frați și surori din cele trei districte și din împrejurimi au umplut pană la refuz locașul de închinare.

Atmosfera solemnă în care s-a desfășurat tot programul a condus asistența la conștientizarea importanței chemării la slujire și reconsacrare față de Dumnezeu.

 

Pavel Memete, secretar Asociația Pastorală

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.