adventistbanat.ro

Meniu

Inaugurarea noii biserici din Pietroasa

24 septembrie 2018

În localitatea Pietroasa, pe data de 22 Septembrie a avut loc serviciul divin de inaugurare a noii clădiri a bisericii, care și-a deschis porțile pentru a primi peste 200 de persoane venite din diferite biserici adventiste ale Conferinței Banat, dar și vizitatori din localitate sau din apropiere. A fost o festivitate unică ce a strâns laolaltă bucurie, emoție, amintiri, dar și pe oamenii care s-au implicat cu mult sacrificiu pentru realizarea acestei construcții. Lucrarea de construcție a fost coordonată de pastorul Liviu Roman care a avut deosebita plăcere să adreseze un cuvânt de mulțumire tuturor celor implicați.

Programul de inaugurare a fost coordonat de pastorul Mihai Maur, împreună cu secretarul conferinței, pastorul Marius Morar și directorul dep. de tineret, pastorul Narcis Ardelean.

Primarul Cornel Pâlea ne-a onorat cu prezența adresând un cuvânt de apreciere pentru prezența bisericii adventiste în localitate.

Cu bucurie și recunoștință pentru realizarea acestei construcții, ne dorim ca această biserică să fie o lumină pentru oamenii din localitatea Pietroasa și un izvor al binecuvântării lui Dumnezeu.

Pastor Sebastian Ghenghea

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.