adventistbanat.ro

Meniu

Inaugurare: Biserica Adventistă din Anina

22 noiembrie 2018

În data de 3 Noiembrie a avut loc inaugurarea noii clădiri a bisericii „Emanuel” din orașul Anina. Acest demers este rezultatul unor pași mărunți dar hotărâți materializați cu ajutorul lui Dumnezeu, având sprijinul Conferinței Banat și în urma spiritului de sacrificiu al membrilor din biserica locală. Din partea Conferinței Banat, au fost prezenți Mihai Maur, președinte, Marius Morar, secretar, Emil Jigău, trezorier, și Costel Trandafir, directorul departamentului Școala de Sabat. Natanael Jigău și Ciprian Pantoș, doi dintre pastorii care au slujit biserica din Anina, au fost, de asemenea, prezenți.

Dintre oficialitățile prezente la eveniment, au luat cuvântul Marcel Turca, din partea Primăriei Anina, Olan Pavel, pastorul Bisericii Apostolice și Doru Schinteie, din partea Bisericii Baptiste.

Cu binecuvântarea lui Dumnezeu, ne-am bucurat de închinare, vreme frumoasă și de o masă bogată de părtășie. Așezată într-o locație centrală a orașului, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Anina își propune să fie o perpetuă chemare la pocăință pentru locuitorii orașului.

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.