adventistbanat.ro

Meniu

„Folosirea puterii în mod greșit” | Ziua Prevenirii Violenței — 26 noiembrie 2022

23 noiembrie 2022
Dragi surori,

Har și pace de la Domnul nostru Isus Hristos!

Cât de repede trece timpul! Pe măsură ce ne pregătim pentru Ziua Prevenirii Violenței în comunitățile noastre, din 26 noiembrie, să începem, mai întâi, cu o rugăciune. Lumea noastră este rănită, se întâlnesc dureri și abuzuri la tot pasul. Însă noi putem face o diferență în viețile femeilor pe care le întâlnim sau pe care s-ar putea să nu le întâlnim niciodată. Datorită rugăciunilor noastre, Dumnezeu intervine și salvează multe femei de la o viață plină de durere și suferință.

Pachetul de resurse a fost pregătit, cu multă dragoste, de către Departamentul Misiunea Femeii al Conferinței Generale în colaborare cu Departamentele Slujirea Copilului, Educație, Familie, Sănătate, Asociația Pastorală și Tineret, într-un efort de echipă. Tema acestui pachet de resurse poartă titlul „Folosirea puterii în mod greșit”. În acesta veți găsi o predică de închinare de Sabat cu prezentare PowerPoint, o povestire pentru copii, o lectură alternativă, aranjată de autori din Epistola către romani, capitolul 12, un seminar cu prezentare PowerPoint și o foaie pentru activitatea de grup, în cadrul seminarului.

Fie ca Dumnezeu să ne dea înțelepciune tuturor în abordarea unui subiect atât de actual în zilele noastre. Și să ne rugăm și pentru viețile celor care vor fi binecuvântate pentru că cineva le-a recunoscut durerea și le-a întins o mână de iubire.

Cu deosebită prețuire,

Liliana Radu
Director Departament Misiunea Femeii, Uniunea de Conferințe