adventistbanat.ro

Meniu

Festivalurile licuricilor din Banat

22 noiembrie 2018

În Sabatul din 10 noiembrie, licuricii Zonei Nord și-au dat întâlnire în comunitatea Cermei, județul Arad. Au participat licurici sau grupe de licurici din bisericile: Beiuș, Oradea, Beliu, Apateu, Sebiș și Socodor. Momentele prezentate au fost variate: poezii, concurs biblic, cântece, scenetă, o mică predică, fiecare după talantul lui! Inimoasa implicare a licuricilor a creat o atmosferă caldă, de recunoștință la adresa lui Dumnezeu pentru fiecare din ei și pentru părinții/instructorii care se ocupă de ei! Privind prin ochii de copil această temă, cei mari au fost provocați să nu uite de talanții primiți, de faptul că “celui ce are, i se va da și va avea de prisos” , pentru ca într-o zi, să intrăm în bucuria Stăpânului nostru! Mulțumim gazdelor pentru masa îmbelșugată și pentru ospitalitate!

Mihaela Zaha – Coordonator Zona Nord

Într-o atmosferă de sărbătoare plină de bucurie și culoare copiii, părinții și invitații lor din partea de sud-vest a Conferinței Banat, au descoperit în Sabatul din 17 noiembrie la Obreja, comoara de talanți ai Duhului Sfânt. Au strălucit prin cântece, poezii și răspunsurile frumoase la întrebările din Biblie, licuricii din Țipari, Reșița, Lugoj, Făget, Deva, Ohaba de sub Piatră, Pogănești și comunitatea locală Obreja. Fiecare grupă a adus la lumină o parte delicată din comoara bisericii lui Hristos, suflete de copii dornici de Împărăția Cerească. Urmând îndemnul Domnului Isus: ,,Lăsaţi copilaşii să vină la Mine…” să mergem dar şi noi împreună cu ei. Lăudat sa fie Dumnezeu pentru tot ce a însemnat această zi frumoasă!

Adi Petrache – Coordonator Zona Sud-Est

În Sabatul din 28 octombrie Biserica Agape a devenit neîncăpătoare pentru cei peste 100 de licurici și părinți care au venit să participe la festivalul “Dezgroapă-ți talantul!”. A fost o după-amiază binecuvântată în care licuricii talentați din zona Centru au reușit ca prin cântecele, poeziile, versetele, scenetele sau desenele prezentate să ne apropie mai mult de cer.

Ovidiu Pescar – Coordonator Zona Centru

 

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.