adventistbanat.ro

Meniu

Festivalul Național de Fanfare al Bisericii Adventiste – ediția a IX-a

1 octombrie 2018

După multe pregătiri din partea instrumentiștilor, dirijorilor, fanfarelor, dar și din partea gazdelor, Sabatul din 29 septembrie 2018 a adunat la Sala Polivalentă din Arad următorele fanfare din țară : Comișani (DB), Allegretto Peretu și Peretu Seniori (TR) Ștefan cel Mare  (NT), Grace Brass Quartet din Topraisar (CT), cât și din județul Arad: Apateu, Arad Betel, Archiș, Banat Adventist Brass Band, Cuvin, Macea, Sintea Mare, Șepreuș. 

În programul de dimineață fiecare fanfară a cântat câte 10 minute. Un cuvânt din partea  Uniunii a fost prezentat de către pastorul Daniel Chirileanu iar Cuvântul Domnului a  fost prezentat de către președintele Conferinței Banat, fr. Maur Mihai. Hrana a fost pregătită cu ajutorul bisericilor din Arad (Betel, Micalaca, Salem), Apateu, Cuvin, Curtici, Macea, Șepreuș, Șofronea,etc.

După-amiază, în parcul Europa, a fost un recital al fanfarelor reunite, apoi dirijorul Florea Burcă, cel care a compus multe piese ale fanfarelor adventiste, a fost prezentat și invitat să dirijeze câteva piese. 

Mulțumim lui Dumnezeu și gazdelor care au conlucrat pentru buna desfășurare a programului, și susținerii financiare din partea Uniunii și a Departamentului de Tineret al Conferinței Banat.

Următoarea ediție a festivalului va avea loc în 2019 la Târgu Mureș.

Director Muzică Uniunea Română, pastor Cristian Toma

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.