adventistbanat.ro

Meniu

Festivalul de blokflöte

19 decembrie 2012

Pe data de 17 noiembrie 2012 a avut loc la Covăsânț (jud. Arad) festivalul de blokflöte.

A fost o ocazie frumoasă, la care au participat fomaţii de blokflöte din bisericile: Sebiş, Archiş, Susani, Nădălbeşti, Bethausen, Gătaia, Timişoara Betania, Arad Salem şi Covăsânţ. Au mai contribuit la reușita festivalului şi alte formaţii instrumentale: formaţia de mandoline de la Caransebeş precum și cele de la Cuvin, Socodor şi Sânmartin. Invitații speciali ai zilei au fost componenții formaţiei Zâmbete pe portativ de la Radovanu, jud. Călăraşi, împreună cu dirijorul lor, pastorul Adelin Plătică. Aceștia au încântat prin repertoriul bine ales, sincronizarea deosebită şi piesele de virtuozitate, caredemonstrează că şi la “fluier” se poate cânta profesional.

După ce dimineaţă fiecare formaţie a interpretat individual piesele pregătite, punctul culminant al festivalului a fost după amiază, când formaţiile de blokflöte au cântat nu mai puțin de cinci piese împreună. E deosebit de frumos să vezi 120 de copii şi tineri cântând cu însufleţire spre slava lui Dumnezeu.

Putem spune că evenimentul de la Covăsânț a fost o ocazie minunată de părtăşie, laudă şi bucurie în închinare. Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru tot ce s-a realizat până acum.

Pastor Cristian Toma

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.