adventistbanat.ro

Meniu

Festivalul corurilor din Conferința Banat

1 iunie 2018

După o mai îndelungată activitate instrumentală, în anii precedenți, data de 19 mai 2018 a readus în obiectiv corurile adventiste din Conferința Banat. Motto-ul festivalului a fost versetul din Psalmi 89:1 „Voi cânta îndurările Domnului; voi spune din neam în neam, cu gura mea, credincioșia Ta.”

Într-un mod neașteptat, sala Bisericii Adventiste Salem s-a umplut  cu coriști și aparținători, veniți din diverse biserici ale Conferinței, aproximativ 600 de persoane.                                                                                                                   Ne-am bucurat să ascultăm corurile Bisericilor din Archiș, Apateu, Curtici și Șofronea, Hunedoara, Macea, Șicula, Timișoara Crișan, Timișoara Maranatha/AMiCUS, Arad Salem. A fost o atmosferă foarte caldă, în acordurile cântărilor mai vechi sau mai noi. După aproximativ două ore, festivalul s-a încheiat cu corul reunit, format din Arad Salem, Timișoara Amicus și prietenii.

Ne-am dori mult ca acest proiect să continue și să fie o încurajare pentru ca cei care au bucurie în suflet, să cânte din toată inima spre slava lui Dumnezeu.

Coordonator slujire muzicală, Pastor Cristian Toma

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.