adventistbanat.ro

Meniu

Festivalul companionilor            

21 octombrie 2018

În data de 13 octombrie, companionii conferinței noastre s-au întâlnit la Arad, în Biserica Salem, cu ocazia festivalului intitulat “REfacerea”. Având motto-ul “Pentru o viață împlinită”, acest festival a fost o chemare adresată tinerilor adolescenți pentru refacerea obiceiurilor care conduc la o viață împlinită în fiecare dimensiune a ei. Temele festivalului au fost “Pentru o viață împlinită: citește Biblia , alege un stil de viață sănătos, împrietenește-te înțelept, evită dependențele, pune-ți ținte înalte și mărturisește-L pe Isus”. Grupele de companioni din Cuvin, Beiuș, Reșița, Macea, Vărșand/Chișineu-Criș, Timișoara Betania, Beliu și Covăsânț, însoțite și coordonate de liderii lor le-au prezentat într-un mod original și inovativ.

Cuvântul prezentat de pastorul Narcis Ardelean  a reușit să trezească în mintea celor prezenți nevoia de o schimbare spre bine, pe care doar Hristos, daca Îl lăsăm, o poate aduce în viața noastră.

După încheierea programului de la biserică și a Sabatului, tinerii au fost implicați în diverse activități recreative specifice și au avut ocazia să socializeze.

Mulțumim bisericii locale pentru găzduire, echipei Compa pentru organizare și Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru această ocazie de har oferită tinerilor noștri.

Etichete: , ,