adventistbanat.ro

Meniu

Festival de muzică vocală la Cuvin

15 martie 2020

În Sabatul din 22 februarie s-a desfășurat la Cuvin prima ediție a festivalului de muzică vocală. Evenimentul a fost organizat de către Departamentul de Tineret al Conferinței Banat, sub coordonarea fratelui Lucian Oniță, iar în această ocazie de bucurie s-au reunit 21 de soliști tineri din bisericile locale ale Conferinței Banat.
În acest Sabat mesajul din cadrul serviciilor divine a fost rostit prin cântările interpretate de tinerii soliști. Prezența juriului, format din Lucian Oniță, Gina Oniță, Mia Iuga și Sebastian Felea, a garantat faptul că fiecare solist în parte a putut primi sfaturi despre cum își poate dezvolta acest talant mai mult spre slava Lui Dumnezeu.
Părtășia nu a fost exclusiv rezervată celor aproape patru ore de muzică; diaconia și surorile bisericii locale s-au îngrijit ca toți cei prezenți să se poată bucura la mese de părtășie.
Organizatorii s-au bucurat să descopere tineri (media de vârstă fiind puțin peste 18 ani) care sunt dispuși să facă această lucrare și s-au angajat să organizeze astfel de evenimente și chiar concerte pe viitor.

Sperăm ca acest eveniment să conștientizeze bisericile locale de lucrarea pe care o pot face tinerii prin transmiterea Evangheliei prin muzică și astfel să îi încurajeze să se implice direct în slujirea bisericilor locale cât mai mult.
Piesele interpretate la festival pot fi găsite pe canalul de youtube al conferinței (adventistbanat)

 

Răzvan Cucer

Etichete: , ,