adventistbanat.ro

Meniu

Fericirea de a fi aproape (raport ADRA Banat)

12 noiembrie 2015

„Cât pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu…, ca să povestesc lucrările Tale” (Ps. 73:28)

Cum ne apropiem de Dumnezeu? Prin închinarea de acasă, dar și prin cea din Sabat de la biserică. Aceasta e forma pasivă a apropierii. Dar unde este Isus în celelalte șase zile? Printre nevoiași, bolnavi, întemnițați, etc. Nu putem fi în toate locurile, dar suntem chemați să fim măcar într-un loc unde ne putem apropia activ de Isus.

Și ADRA Banat L-a zărit pe Isus între oameni și nevoile lor în activitățile din ultima perioadă. La aceste lucrări ați fost și dumneavoastră, cei care ați donat, sponsorizat  și ați muncit ca voluntari. ADRA suntem toți!

  1. Centrul educațional Creativ din Ineu – muncim și în vacanță și în timpul școlii
  2. Tot la Creativ, Asociația Adelina a oferit hrană caldă pentru sărmanii din Ineu
  3. Seminarii educaționale ADRA Banat susținute la Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Arad și în curând la Sibiu
  4. Pachete cu alimente la diferite familii nevoiașe
  5. 10 copii susținuți de ADRA Banat în proiectul „Vreau la școală!”
  6. Cu sprijinul ADRA Banat, Ioan Vincze (Ineu) se poate muta la casa lui.
  7. Visul Claudiei și a celor 6 copii de a avea o casă devine o realitate cu sprijinul ADRA Banat și jertfa fraților meșteri și muncitori din Șicula și împrejurimi.
  8. ADRA Banat oferă ajutor și Bisericii Adventiste Oradea A.

La apropierea noului an, vreau să mulțumesc celor care ați simțit cu ADRA Banat. Prin dăruirea voastră am adus un mai bine multora și anul acesta; să fiți veșnic răsplătiți! Anul viitor se întrevăd noi proiecte, unul chiar foarte provocator, de aceea avem nevoie să ne fiți aproape pentru că vrem din nou să povestim despre vise, bucurii, împliniri, realizări, fapte reale. Pentru că vrem din nou să fim aproape de oameni și implicit aproape de El.

Etichete: , , ,