adventistbanat.ro

Meniu

„De la exod la… exod!”

12 noiembrie 2015

Aceasta a fost tema festivalului exploratorilor din Banat ce s-a desfășurat duminică, 8 noiembrie, la Timișoara Betania. Egiptul antic și cel ,,modern” au fost în atenția noastră prin temele care au scos în evidență ,,provocările vieții din Egipt” dar și speranța pentru ,,exodul spre Canaan.” Ne-am bucurat de un program divers și dinamic pregătit în cea mai mare parte de copiii prezenți.

Coordonatorii de zonă au atras privirile tuturor prin costumele de egipteni pe care copiii le-au putut admira pe parcursul programului. Prin momentele devoționale prezentate de pastorii Daniel Chirileanu și Narcis Ardelean, copiii au înțeles nevoia fiecăruia de a lua decizii bune pentru viața personală.

Imediat după masa de prânz, copiii însoțiți de lideri și părinți au putut vizita Expoziţia de egiptologie (temporară) găzduită în Bastionul Maria Thereza din Timişoara și Memorialul Revoluţiei, un loc unde învățăm despre evenimentele din decembrie 1989.

Mulțumim gazdelor din Betania și celor care au contribuit la buna desfășurare a programului, mulțumim lui Dumnezeu pentru acest eveniment frumos și sperăm ca lecțiile trecutului să ne ajute în găsirea drumului care duce spre Canaanul ceresc.

Director asistent exploratori, Natanael Jigău

Etichete: , , ,

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.