adventistbanat.ro

Meniu

”Copil valdenz” la Arad

10 decembrie 2015

În cadrul noului proiect „Misiune pentru tineri”, Departamentul Tineret al Conferinței Banat a organizat sâmbătă, 5 decembrie, la Arad, evenimentul numit “Copil valdenz”.

Scopul proiectului a fost acela de a aduce în inima copiilor, în mod special, dar și a părinților, spiritul valdenzilor de altădată, adică dorința de a trăi și de a lucra pentru Dumnezeu! Copiilor de astăzi li s-a vorbit despre modul în care trăiau copiii valdenzi și au fost motivați prin exemplul acestora. Au avut, totodată, ocazia să pună în practică ceva din spiritul de slujire al acestora, oferind, în pauza de la prânz, cadouri de suflet trecătorilor din centrul orașului Arad, mai exact plăsuțe cadou conținând cărțile ”Alimentație inteligentă” și ”Adevăr pentru viață” plus câte un pliant promotional Sola Scriptura. În mai puțin de o oră 250 de asemenea cadouri de bine pentru sănătate dar și pentru suflet au fost dăruite de copilași!

La acest proiect au participat 32 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani din cele patru biserici din orașul Arad, alături de părinții și instructorii lor.

Adelin Bortiș, responsabil proiect

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.