adventistbanat.ro

Meniu

Copil valdenz la Arad și Hunedoara

26 decembrie 2016

Biroul ”Proiecte de Misiune pentru Tineri” din cadrul departamentului de tineret al Conferinței Banat a organizat în luna decembrie, seria a doua de proiecte valdenze în Arad și Hunedoara, unde copiii au avut ocazia să intre în marea familie “Copil valdenz”.

La acest proiect au participat peste 40 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani, alături de părinții și instructorii lor. La Arad proiectul a avut loc în biserica Betel și a înglobat copii din biserica locală și din împrejurimi (Apateu, Mișca, Zerind, Pecica, etc). În Hunedoara proiectul a avut loc la biserica locală, unde au fost prezenți copii din această biserică dar și din împrejurimi (Deva, Petroșani, Bărăști, Hațeg).

Scopul a fost acela de a aduce în inima copiilor spiritul valdenzilor de altădată: dorința de a trăi și de a lucra pentru Dumnezeu și pentru cei din jur! Copiilor li s-a vorbit despre modul în care trăiau copiii valdenzi din Văile Piemontului și au fost motivați prin exemplul acestora. Au avut, totodată, ocazia să pună în practică ceva din spiritul de slujire al acestora oferind, în pauza de la prânz, cadouri trecătorilor din centrul orașelor Arad și Hunedoara, plăsuțe conținând cartea anului, un calendar de buzunar și un pliant promoțional Sola Scriptura. În mai puțin de 30 minute peste 600 de asemenea cadouri au fost astfel dăruite!

 

Adelin Bortiș, biroul „proiecte de misiune pentru tineri”

 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.